Euroopan unionin lakien (GDPR) noudattaminen

Kaspersky Password Manager noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja kaikilla niillä alueilla, joilla sovellusta jaellaan.

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön hyväksyessäsi vahvistat, että olet riittävän vanha asentaaksesi Kaspersky Password Managerin. Kun Kaspersky Password Manager on asennettu, sinulle tarjotaan luettavaksi ja hyväksyttäväksi käyttöehdot, jotta voit asentaa Kaspersky Password Managerin ensimmäistä kertaa ja käyttää sitä.

Lisäksi sinua pyydetään hyväksymään myös tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lisälauseke, joka vaaditaan, jotta Kaspersky voi tehdä sinulle edullisempia tarjouksia. Jos päätät hyväksyä tämän lausunnon, voit peruuttaa hyväksyntäsi sovellusasetuksista milloin tahansa.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) noudattamiseksi sinua pyydetään hyväksymään uudelleen loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus, tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytäntö ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskeva lauseke, kun päivität Kaspersky Password Managerin vähintään versioon 9.1.

Katso, hyväksy ja hylkää lisäehtoja

GDPR:n ehtojen mukaisesti sinulla on oikeus poistaa tai saada kaikki henkilötietosi Kasperskylta. Kun otat yhteyden asiakaspalveluun poistaaksesi tai pyytääksesi henkilötietoja, sinun on annettava tietokoneesi yksilölliset tunnukset.

Tunnuksien antaminen asiakaspalvelulle henkilötietojen poistamiseksi